Hvem Bevirker?

Inger Kirk

Inger Kirk

Programansvar og -udvikling

Inger Kirk har sin egen virksomhed, som varetager en lang række opgaver inden for ledelsesudvikling og organisationsarbejde for såvel den private som den offentlige sektor. Inger er cand.jur. og har mere end 25 års erfaring fra større organisationer og virksomheder, bl.a. som direktionsmedlem.

Tina Overgaard

Tina Overgaard

Programansvar og -udvikling

Tina Overgaard er partner i konsulentvirksomheden Genitor, der arbejder med lederudvikling, ledelsesrådgivning og lederrekruttering navnlig i organisationer og den offentlige sektor. Tina er uddannet cand.jur. med en baggrund og ledelseserfaring fra centraladministrationen samt 20 år som konsulent inden for ledelse.

Ri Kofod

Ri Kofod

Support

Ri Kofod er konsulent i Genitor og PA for partnerne Tina Overgaard og Henning Meldgaard Nielsen. Hun er samtidig administrativ support og programkoordinator i Bevirk.

Henning Meldgaard Nielsen

Henning Meldgaard Nielsen

Programudvikling

Henning Meldgaard Nielsen er partner i konsulentvirksomheden Genitor, der arbejder med lederudvikling, ledelsesrådgivning og lederrekruttering navnlig i organisationer og den offentlige sektor. Henning er uddannet cand.scient.pol. og har erfaring fra den kommunale sektor og 25 år som konsulent inden for ledelse.